Két kínos öngólt lőtt a Liverpool ellen, ezt látni kell! + videó

A Premier League 18. fordulójában a Liverpool hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Leicester City együttesét, amihez Wout Faes két kínos öngólja kellett péntek késő este. A belga védő előre hozott szilveszteri bakiparádéja sokba került csapatának.

Magyar Nemzet
2022. 12. 31. 9:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsinórban a negyedik győzelmét aratta a Premier League-ben a Liverpool, pedig nagyon nem indult jól Jürgen Klopp számára a Leicester City elleni hazai mérkőzés, hiszen a vendégek már a negyedik percben megszerezték a vezetést Kiernan Dewsbury-Hall góljával. Aztán az első félidő hajrájában következett Wout Faes ámokfutása.

A Leicester belga védője a 38. percben úgy kanalazott bele jobboldali, megpattanó beadásába, hogy a labda a kapus felett a hosszú sarokba hullott. S ezzel még nem volt vége, öt perccel később, a 43. percben Faes újabb öngólt vétett: ezúttal Darwin Nunez nagy helyzetben a kapufát találta el, de a visszapattanó labda a belga lábáról a kapuban kötött ki.

Íme Wout Faes szilveszteri bakiparádéja:

Az eredmény végül nem változott, a Liverpool a Faestől kapott két gólos ajándékkal győzte le a Leicester Cityt 2-1-re.

Faes pedig mindössze a negyedik játékos lett a Premier League történetében, aki egy mérkőzésen két öngólt vétett. Erre legelőször a Liverpool legendája, Jamie Carragher vetemedett 1999-ben a Manchester United elleni rangadón, majd 2003-ban Michael Proctor a Sunderland színeiben a Charlton ellen szégyenült meg, legutóbb pedig a Stoke játékosa, Jonathan Walters volt ilyen szerencsétlen 2013-ban a Chelsea ellen.

Borítókép: Wout Faes foghatta a fejét (Forrás: Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.