Mbappé ennek biztosan nem örül, Neymar posztolt a vb-döntő után + fotó

A brazil válogatott legjobbja az elsők között sietett gratulálni Lionel Messinek. Neymar Instagram-posztja egy embert biztosan felbosszantott: Kylian Mbappét, Messi és a brazil sztár párizsi csapattársát.

Magyar Nemzet
2022. 12. 19. 6:57
TOPSHOT - Argentina's captain and forward #10 Lionel Messi kisses the FIFA World Cup Trophy during the trophy ceremony after Argentina won the Qatar 2022 World Cup final football match between Argentina and France at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 18, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) Fotó: Europress/AFP/Paul Ellis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó-vb döntőjét drámai csatában, tizenegyesrúgásokat követően Argentína nyerte meg Franciaország ellen . Minden idők egyik legjobb vb-döntője többek között a két sztár, és külön versenyéről marad emlékezetes. Az argentin zseni két, a sokáig a mezőnyben kallódó francia három gólt szerzett, és a képek tanúsága szerint a két vezér egymást bosszantva ünnepelte a saját gólját, góljait. a Paris SG brazil kiválósága ezzel nem foglalkozott, mindenesetre az Instagramra feltöltött képpel egyértelmű üzenetet küldött.

 Messi megsimogatja a világbajnoki trófeát Neymar posztjában, alatta pedig a következő szöveg olvasható: Gratulálok, barátom!

Ha valaki ennek a legkevésbé sem örül, az Kylian Mbappé, de a fiatal francia játékost nem valószínű, hogy bármi vagy bárki is megvigasztalja a napokban.

Borítókép: Messi a trófeával, ez az a kép, amit Mbappé soha nem szeretett volna látni (Fotó: MTI/EPA)

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.