Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szalai Ádám sorsa végleg eldőlt a Baselnél

Az FC Basel labdarúgócsapatának legutóbbi sajtótájékoztatóján szóba került Szalai Ádám is, és kiderült, a klub tervei között nem szerepel a magyar válogatott korábbi csapatkapitányának bevetése.

Magyar Nemzet
2022. 12. 16. 12:42
Szalai Ádám Basel
Szalai Ádám Basel Forrás: FC Basel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hónapok óta nem tudni, hogy mi lesz sorsa a Baselnél. A svájci klubhoz az év elején igazolt magyar támadónak 2023-ig szól a szerződése, ám ebben az idényben csak kevés játéklehetőséget kapott, és októberben azt is megtiltották neki, hogy részt vegyen az első csapat edzésein. Szalai ugyan jogi úton elérte, hogy visszatérhessen a társai közé, ettől függetlenül a csapatnál már nem számolnak vele, mint az a legutóbbi sajtótájékoztatón kiderült.

A svájci 20min.ch-ra hivatkozva a Nemzeti Sport azt írja, Alexander Frei vezetőedző nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Szalai még szerepet kapjon, hiszen még fél évig érvényes szerződéssel rendelkezik. A klub igazgatótanácsának tagja, David Degen azonban nem kerülgette a forró kását, és kijelentette, a 35 éves futballista többet már nem lép pályára a Basel mezében. Hozzátette, hogy Szalai újra a csapattal edz, de egyelőre kérdéses, hogy januárban is a keret tagja lesz-e.

Ha nem, talán a Bundesligába térhet vissza, ahogy arról korábban beszámoltunk.

Borítókép: Szalai Ádám (Forrás: FC Basel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.