Decemberben szabadult, januárban saját tévéműsora indul

A január 16-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság szakkommentátoraként dolgozik majd ismét Boris Becker, akit december közepén helyeztek szabadlábra.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 03. 12:23
BECKER, Boris
London, 2022. április 6. Boris Becker volt német teniszcsillag érkezik perének tárgyalására a southwarki koronabíróságra 2022. április 6-án. Az egykori klasszis ellen felhozott vádirat 24 pontot tartalmaz, többek között azt is, hogy Nagy-Britanniában és Németországban is vagyont rejtett el a végrehajtók elõl. Amennyiben bebizonyosodik a bûnössége, akár hét év börtönt is kaphat. MTI/EPA/Andy Rain Fotó: Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Warner Bros. Discovery tévétársaság kedden közölte, hogy Boris Becker az Eurosporton kommentál majd mérkőzéseket, illetve jelentkezik saját, Becker meccslabdája nevű műsorával.

Az 55 éves klasszis korábban is dolgozott már a sportcsatornának, legutóbb tavaly januárban, Melbourne-ben. Ezúttal viszont a müncheni stúdióban követi majd az eseményeket.

A hatszoros német Grand Slam-győztest áprilisban ítélte egy londoni bíróság két és fél év szabadságvesztésre azon a címen, hogy szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt. A négygyermekes volt teniszsztár 231 nap után, december 15-én elhagyhatta a börtönt, de ennek az volt az ára, hogy kitoloncolták Nagy-Britanniából, ahol 2012 óta élt.

 

Borítókép: Boris Becker 2022 áprilisában (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.