Hamarosan őrizetbe vehetik a világ legsikeresebb futballistáját

Spanyol médiaértesülések szerint a katalán rendőrség pénteken őrizetbe veszi a Barcelona egykori futballistáját, Dani Alvest, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy nő.

Magyar Nemzet
2023. 01. 19. 13:22
Brazil v South Korea: Round of 16 - FIFA World Cup Qatar 2022 Dani Alves
DOHA, QATAR - DECEMBER 05: Dani Alves of Brazil in action during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Brazil and South Korea at Stadium 974 on December 05, 2022 in Doha, Qatar. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: Anadolu Agency via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dani Alvest azzal vádolta meg egy nő, hogy december 30-án egy barcelonai szórakozóhelyen a fehérneműjébe dugta a kezét. A sértett feljelentést tett, a brazil hátvédet pedig spanyol sajtóhírek szerint pénteken őrizetbe veszi a katalán rendőrség.

A trófeái számát (43) tekintve a világ legeredményesebb labdarúgója tagadja a vádakat.

– Ott voltam aznap este, a barátaimmal jól éreztem magamat. Akik ismernek, tudják, hogy szeretek táncolni. Akkor is táncoltam, élveztem az estét anélkül, hogy betolakodtam volna bárki személyes terébe. Azt se tudom, hogy ki az a nő – bizonygatta Alves.

A jelenleg a mexikói UNAM Pumas csapatánál futballozó Alves nős, 2017-ben vette feleségül Joana Sanz spanyol modellt. Az ünnepi időszakban a 39 éves játékos azért utazott a korábbi sikerei helyszínére, Katalóniába, hogy részt vegyen az anyósa temetésén.

Robinho börtönbe kerülhet

Robinho még honfitársánál is nagyobb pácban van. A 38 éves exfutballistát azzal vádolják, hogy 2013-ban Olaszországban megerőszakolt egy albán nőt, Flávio Dino brazil igazságügyi miniszter elmondása szerint emiatt letartóztathatják, és akár kilenc év börtönbüntetésre is ítélhetik Robinhót. A brazil kormány ugyanakkor megtagadta, hogy kiadja Olaszországnak a Real Madrid és az AC Milan korábbi támadóját, hiába kérvényezték azt.

Borítókép: Dani Alves 39 évesen a katari világbajnokságon is játszott (Fotó: AFP/Anadolu Agency/Mustafa Yalcin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.