Huszti Szabolcsnak rossz érzései vannak

A labdarúgó NB I 19. fordulójának nyitómérkőzésén a Mezőkövesd 2-1-re legyőzte a Mol Fehérvárt. A találkozó után Huszti Szabolcs az elégedetlenségének adott hangot, a Vidi edzője szerint olyan meccset bukott el a csapata, amelyet a második félidő alapján több góllal kellett volna megnyernie.

Magyar Nemzet
2023. 02. 11. 7:35
Huszti Szabolcs
Huszti Szabolcs Forrás: molfehervarfc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem túl közönségszórakoztató mérkőzésen a Mol Fehérvár 2-1-re kikapott idegenben a Mezőkövesdtől a labdarúgó NB I 19. fordulójának nyitómérkőzésén. A Vidi továbbra is nyeretlen az idén, az eddigi három fordulóban nem tudott győzni, jelenleg a 9. helyen áll a tabellán, a pénteki legyőzője egy hellyel előzi meg a fehérváriakat.

A 2-1-es hazai győzelemmel végződött meccs után a Mol Fehérvár edzője, Huszti Szabolcs értékelt a klubja honlapján. – Az utolsó percben kikapni mindig nagyon rossz érzés, korábban a Paks ellen a végén kaptuk az egyenlítő gólt, most pedig ismét az utolsó percben talált be az ellenfél. A második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset, ekkor szinte végig egykapuztunk, de a gyermeteg hibáinkat kihasználva voltak kontralehetőségei az ellenfélnek. Ezt a mérkőzést – főleg a második félidő alapján – több góllal kellett volna megnyernünk – nyilatkozta Huszti.

A győztes hadvezér, Kuttor Attila másként élte meg a meccset, mint a kollégája. – A mai mérkőzésen nagyon komoly teljesítményt tudtunk letenni az asztalra azzal, hogy hátrányból fordítottunk a Fehérvár ellen. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor mi álltunk közelebb ahhoz, hogy megszerezzük a második gólt, olyan időszakok is, amikor a Fehérvár, de a közös hit és akarat megteremtette annak a lehetőségét, hogy a végén megnyerjük a mérkőzést. Bosszantó volt, hogy úgy kaptunk gólt, hogy előtte öt percen belül volt három óriási helyzetünk, de mutatja a csapat tartását, hogy rögtön tudtunk válaszolni rá, és úgy gondolom, végig benne volt a mérkőzésben, hogy megnyerhetjük. Szerencsére az utolsó percben ez sikerült is – értékelt Kuttor.

A labdarúgó NB I mai programja: Kecskemét–Honvéd (tv: 14.30, M4 Sport), Kisvárda–Ferencváros (tv: 17.00, M4 Sport), DVSC–Paks (tv: 19.30, M4 Sport).

Borítókép: Huszti Szabolcs nem volt elégedett a látottakkal (Fotó: Molfehervarfc.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.