Ronaldo megadta a módját a Valentin-napnak Szaúd-Arábiában is + videó

Cristiano Ronaldo és élettársa, a modell Georgina Rodríguez először ünnepelte Szaúd-Arábiában a Valentin-napot. Az ötszörös aranylabdás portugál futballszár, aki tavaly év végén a rijádi al-Nasszr csapatához igazolt, kedden, a szerelmesek napján a szaúdi fővárosban egy előkelő japán étterembe vitte el élete párját egy romantikus vacsorára. Ronaldo megadta a módját.

Magyar Nemzet
2023. 02. 15. 14:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és élettársa, a modell Georgina Rodríguez – akik a Four Seasons Hotel Riyadh pazar lakosztályából élvezik a szaúd-arábiai életet – a Clap japán étterembe látogattak el. A modell pedig az Instagram-sztorijában megosztott egy képet az asztalukról, amelyet vörös rózsaszirmok díszítettek.

Ronaldo
Ronaldo figyelmes volt

A 29 éves Rodríguez, aki Buenos Airesben született és spanyol állampolgár, spanyolul azt írta ki, hogy „con mi marido”, ami annyit jelent, hogy a „férjemmel”, amit rengetegen kiszúrtak, hiszen a pár már hét éve együtt van, de még nem kötött házasságot. Vagy mégis?! – találgatják most sokan. Ronaldóék öt gyermeket nevelnek, a tavaly született Bella Esmeraldán kívül közös gyermekük az ötéves Alana, de közösen nevelik a labdarúgó nagyobb gyerekeit is, két fiút és egy lányt.

A családi kép január 27-én készült, amikor Georgina a 29. születésnapját ünnepelte:

A Twitteren ma napvilágra került egy videó is, amelyen az látható, amikor kedden Ronaldóék belépnek az étterembe. Mindketten elegáns, fekete öltözetben.

„Boldog Valentin-napot, szerelmem, milyen szerencse, hogy az életemben vagy” – posztolta Ronaldo, s már több mint tízmillió lájkot kapott rá. Ezt a bejegyzését amúgy még a Real Madrid – amellyel a legtöbb sikert érte el – is megosztotta a szurkolóival.

Ronaldo már ünnepelt Rijádban

Említsük meg, hogy Cristiano Ronaldo február 5-én a 38. születésnapját is Rijádban ünnepelte, s természetesen akkor a csapata is felköszöntötte. Még torta is került az asztalra.

Az ötszörös aranylabdás klasszis igazából múlt csütörtökön tette le a névjegyét a szaúdi bajnokságban. Az al-Vehda otthonában 4-0-ra megnyert találkozó összes gólját ő szerezte, és ezzel jelentős mérföldkőhöz érkezett: első találata egyben az ötszázadik bajnoki gólja is volt a pályafutása során. A portugál ligában három, az angol Premier League-ben 103, a spanyol La Ligában 311, az olasz Serie A-ban 81 alkalommal volt eredményes, majd a szaúdi bajnokságban szerzett első két találatával jutott el félezerig.

Ezen a friss képen Ronaldo és legkisebb lánya, Bella Esmeralda látható:

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez jól érzik magukat Szaúd-Arábiában (Forrás: Instagram/georginagio)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.