Csercseszov véleménye után nem lennénk Botka helyében

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Szport Expressz nevű orosz szaklapnak adott interjút. Csercseszov némileg váratlanul megdicsérte a Leverkusen elleni elveszített mérkőzés játékvezetőjét, és szóba kerültek az FTC nehézségei is.

Magyar Nemzet
2023. 03. 12. 15:55
Sztanyiszlav CSERCSESZOV
Európa-liga - Bayer Leverkusen-Ferencváros Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

kiesésével tovább szaporodtak a Ferencváros gondjai a Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágó előtt. Az FTC 2-0-ra kikapott a Bundesliga-csapat otthonában, és a vereség mellé még egy veszteséget is kénytelen elkönyvelni. 

A csapat alapembere, Botka Endre sárga lapot kapott, ezért kénytelen lesz kihagyni a párharc visszavágóját. 

BOTKA Endre; WIRTZ, Florian
Botka Endre (balra) sárga lapos eltiltás miatt nem játszhat a Leverkusen elleni visszavágón      Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezzel együtt nem a játékvezetőt tette felelőssé Botka eltiltásáért, az olasz bírót nyilvánosan, a Szport Expressz hasábjain dicsérte meg az FTC edzője. – A sérültek közül senki nem játszhat  a csütörtöki visszavágón, Botka Endre sárga lapot kapott, ami azt jelenti, hogy nem léphet pályára Budapesten. Megjegyzem, figyelmeztették őt, mielőtt szankcionálták, az olasz játékvezetői stáb szinte tökéletesen működött, rég nem láttam ennyire színvonalas mérkőzésvezetést – szemlézte az orosz szaklapnak adott nyilatkozatot a Nemzeti Sport

A teljes cikket ITT lehet elolvasni. 

Borítókép: Botka Endre sárga lapos eltiltásával kapcsolatban érdekes nyilatkozatot tett a Fradi edzője (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.