A magyar játékos bravúrja a világbajnok legenda ellen + videó

Először járt Budapesten a korábbi világelső fallabdázó, az egyiptomi–angol Mohamed El Shorbagy, aki Farkas Balázs ellen megcsillogtatta tudását. De Farkas remekül állta a sarat, szettet nyert a legenda ellen a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz-csarnokban rendezett bemutatómérkőzésen. El Shorbagy az összecsapás után elmondta, hogy hazájában a fallabdázás olyan nemzeti sport, mint a braziloknak a foci. Farkas hangsúlyozta, hogy hatalmas dolog volt egy élő legenda ellen pályára lépnie.

Forrás: Origo2023. 04. 24. 19:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az aktuális világranglistán második helyen álló El Shorbagy először járt Budapesten, szombaton pedig legjobb magyar juniorokkal játszott az üvegpályán, majd vasárnap délután csapott össze az ötszörös magyar bajnok Farkas Balázzsal, aki profi szövetség rangsorának 48. helyén áll.

A Bors azt írja, hogy a 26 éves Farkas Balázs remekül játszott a jelenlegi világranglista második helyezett ellen, szettet is tudott nyerni.

Végül az egyiptomi–angol sportoló 3-1-re győzött, azonban Farkast is csak dicséret érheti. A látványos összecsapásukat csaknem négyszázan nézték végig, a sportág magyar rajongóinak igazi csemege volt a profi, világszínvonalú meccs.

A két fallabdás ezen a héten ismét összecsaphat egymással, immár tétmérkőzésen, a címvédő angol és a magyar válogatott ugyanis azonos csoportban szerepel majd a Helsinkiben szerdán kezdődő csapat Európa-bajnokságon.

Borítókép: A kép illusztráció (Fotó: Magyar Fallabda-szövetség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.