Szoboszlai ezt a gólörömöt már nem kifogásolja válogatott csapattársától

Amint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-bajnokságban vasárnap Kerkez Milos szenzációs gólt szerzett, és új gólörömmel rukkolt ki. S ez már Szoboszlai Dominik tetszését is elnyerte.

Magyar Nemzet
2023. 04. 17. 17:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a közösségi médiában még március elején csipkelődött Kerez Milossal, amikor az AZ Alkmaar a Konferencialiga-nyolcaddöntő első felvonásán 2-1-re nyert a Lazio otthonában, a győztes találatot pedig válogatottbeli csapattársa, szerezte, akitől egy telefonálós gólörömöt láthattunk. Ezt Szoboszlai szóvá tette, arra célozva, hogy Kerkez őt másolta. Ám az RB Leipzig játékosa, válogatottunk csapatkapitánya ezúttal a kapu mellé lőtt, mert Kerkez Milos elmondta, hogy nem tőle vette a gólörömöt, a kiötlője a francia válogatottal tavaly világbajnoki ezüstérmes Theo Hernández, akivel még a Milan utánpótlás játékosaként ismerkedett meg, neki üzent ezzel. A sztorit mi is megírtuk, fotókkal alátámasztva, hogy Szoboszlainak bizony nincs igaza.

Szoboszlai
Szoboszlai Dominik híres gólöröme Forrás: Twitter/szoboszlaidominik

Itt látható Kerkez Milos és Theo Hernández gólörömének összehasonlítása a La Gazzetta dello Sportból, mert az olasz sportnapilap is ráugrott a sztorira:

Forrás: Twitter/AZ Alkmaar

Szoboszlai Dominik megszólalt 

A friss fejlemény, hogy Kerkez Milos vasárnap a Fortuna Sittard ellen idegenben 3-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen a szenzációs szólógólja után új, tisztelgős gólörömmel jelentkezett, ez látható az AZ Alkmaar Twitter-oldalán és cikkünk borítóképén is, és a 19 éves védő megosztotta az Instagram-oldalán, mégpedig azzal a megjegyzéssel, hogy büszke a csapattársaira. Szoboszlai Dominik pedig azt a bejegyzést fűzte hozzá, hogy ez a gólöröm jobban tetszik neki.

Az biztos, a magyar futball mindenképpen jól jár, ha a gólörömverseny folytatódik játékosaink között. 

Borítókép: Kerkez Milos új gólörömmel jelentkezett (Forrás: Twietter/AZ Alkmaar)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.