A pályán fojtogatta a biztonsági főnök a magyar kapust

Az utolsó percben kicsúszott a győzelem a Levadiakosz kezéből a görög bajnokság rájátszásában a Lamia otthonában. Gróf Dávidon nem múlott semmi, tizenegyest is védett, a csapata a 93. percben vezetett, akkor azonban 1-1 lett az eredmény, a házigazdák ünneplése közepette pedig a biztonsági főnök torkon ragadta a magyar kapust.

Magyar Nemzet
2023. 05. 09. 16:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gróf Dávid élete egyik legkülönösebb meccsén van túl. Csapata, a Levadiakosz a kiesés ellen harcol a görög élvonalban, ezért égetően nagy szüksége volt a három pontra a Lamia elleni meccsen az osztályozós csoportban. Erre minden esélye meg is volt, miután még 0-0-nál a 42. percben a magyar kapus tizenegyest védett, majd még a szünet előtt az együttes a vezetést is megszerezte. Úgy tűnt, zsebben a győzelem, ám a hazai csapat a 93. percben egyenlített. 

Ezután következett a balhé. A hazai játékosok a vendégek kapuja előtt kezdtek ünnepelni, ami Gróféknak nagyon nem nyerte el a tetszését. A játékosok összeszólalkoztak egymással, amikor a pályán termett a Lamia biztonsági főnöke, aki beszaladt a tizenhatos vonaláig, ahol torkon ragadta a magyar kapust, és fojtogatva a földre lökte. Sajtóhírek szerint a Levadiakosz, amely a döntetlennel maradt az utolsó helyen, feljelenti a történtek miatt a rendező klubot, azaz az ügynek biztosan lesz folytatása. 

Borítókép: Gróf Dávid nem számíthatott a történtekre (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.