Cristiano Ronaldo agresszív volt az érte rajongó stábtaggal + videó

Megint nem bírt magával Szaúd-Arábiában Cristiano Ronaldo, aki csapata döntetlenje után a mezét odaadta az ellenfél egyik játékosának, szelfizni viszont nem volt hajlandó az egyik stábtaggal, akit agresszív mozdulattal taszajtott arrébb. Ronaldo érthetően feszült volt: mivel nem tudtak nyerni a meccsen, távolodik a bajnoki cím.

Magyar Nemzet
2023. 05. 09. 6:56
Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Saudi Pro League football match between Al-Fayha and Al-Nassr at the al-Majmaah stadium in the city of al-Majmaah on April 9, 2023. (Photo by Abdulaziz ALNOMAN / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta tavaly év végén Szaúd-Arábiába igazolt, gyakran feltűnést kelt a kifogásolható viselkedésével. Volt, hogy látványosan dühöngve vonult le a pályáról, máskor meg a nemi szervét fogdosta a meccs végén. Most újabb „bűntett” került fel a listájára: meglökte az ellenfél egyik stábtagját, aki a Daily Mail cikke szerint csak szelfit szeretett volna készíteni vele.

Az illető nyilván nem a legjobb pillanatban találta meg Ronaldót a közös fotó ötletével, hiszen a portugál sztár csapata, az al-Nasszr hazai pályán csak 1-1-es döntetlent játszott a kiesés elől menekülő al-Khaleej ellen a szaúdi bajnokság 26. fordulójában hétfő este. Az eredmény különösen azért lehetett fájó Ronaldo számára, mert a rivális al-Ittihad nyert, és ezzel öt pontra növelte az előnyét a bajnokság élén a második helyezett al-Nasszr előtt.

Ronaldo csapata már a negyedik percben egygólos hátrányba került a meccsen, ám viszonylag gyorsan, a 17. percben kiegyenlített. Ezután azonban hiába uralta a játékot egészen a lefújásig, nem tudott újabb gólt szerezni. A legközelebb maga Ronaldo járt a győztes találathoz, aki a második félidő elején lesgólt ért el, a 80. percben pedig egy szép cselsorozattal tört be a tizenhatoson belülre, de a lövése végül elkerülte a kaput.

A lefújás után a csalódott, 38 éves klasszist úgy rohamozták meg az ellenfél tagjai, mint a rajongók, egyiküknek még oda is adta a mezét, de amikor egy stábtag szelfizni próbált volna vele, elpattantak az idegei. Ronaldo nem először került hasonló helyzetbe Szaúd-Arábiában, ahol az ellenfelek megpróbálják kihasználni, hogy a közelébe férkőzhetnek. Nemrég egy játékos mesélt arról, hogy példaképe csalódást okozott neki azzal, hogy milyen hűvösen viselkedett vele a közös meccsük után.

Ronaldo persze nem barátkozni ment Szaúd-Arábiába, hanem bajnoki címet nyerni, amitől azonban egyre távolodik az al-Nasszr. Noha a saját teljesítménye miatt nem szégyenkezhet, 13 bajnokin 12 gólja van eddig, de ha nem sikerül megszerezni az aranyérmet, az egyértelműen kudarcot jelentene. Főleg, hogy az al-Nasszr a leigazolása előtt vezette a bajnokságot, s azóta már edzőt is váltott.

Borítókép: Cristiano Ronaldo megint paprikás hangulatban volt egy szaúdi meccs végén (Fotó: AFP/Abdulaziz Alnoman)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.