Gazdag-show: a támadó duplával kápráztatta el a szurkolókat + videó

A Philadelphia Union Gazdag Dániel két góljának is köszönhetően 3-0-ra legyőzte a New England Revolutiont az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.

Forrás: MTI2023. 05. 21. 10:31
Gazdag Dániel Philadelphia Union MLS
Gazdag Dániel Philadelphia Union MLS Fotó: Philadelphia Union Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Philadelphia Union honlapja szerint az 56. percben egy bedobás után bal oldalról, 14 méterről bombázott a rövid felső sarokba úgy, hogy a labda a kapufáról pattant be a hálóba, míg a 74. percben egy büntetőt lőtt nagy erővel a kapu bal oldalába.

Gazdag első gólja:

Gazdag második találata:

A 92. percben lecserélt magyar válogatott támadó lett a mérkőzés legjobb játékosa, együttese öt bajnoki forduló óta veretlen és már ötödik helyen áll a keleti konferenciában. A magyar válogatott támadó hatgólos a szezonban.

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City nem járt ilyen jól, ugyanis 4-0-ra alulmaradt a St. Louis City otthonában. A magyar játékos végigjátszotta az összecsapást és a 42. percben sárga lapot kapott. A Kansas az eddigi 14 fordulóban csak kétszer nyert, így az utolsó előtti helyen áll a nyugati főcsoportban.

Borítókép: Gazdag Dániel duplázott (Forrás: facebook.cpm/philadelphiaunion)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.