Korábbi fradista játékost nézett ki magának az Újpest

Holman Dáviddal erősíthet a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjában a nyolcadik helyen végzett Újpest. Az ötszörös válogatott középpályás szerződése lejár a Slovan Bratislavánál, és már korábban eldőlt, hogy a futballistát nem marasztalja a klubja.

Magyar Nemzet
2023. 06. 25. 16:05
Slovan Bratislava - Besiktas : UEFA Europa League
BRATISLAVA, SLOVAKIA - SEPTEMBER 19 : Elneny (15) and Dorukhan Tokoz (26) of Besiktas vie with David Holman (27) of Slovan Bratislava during the UEFA Europa League Group K football match between Slovan Bratislava and Besiktas in Bratislava, Slovakia on September 19, 2019. Abdulhamid Hosbas / Anadolu Agency (Photo by ABDULHAMID HOSBAS / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: AFP/Anadolu Agency
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötszörös válogatott, a Ferencvárosban nevelkedő labdarúgót igazolhat az Újpest. Az előző szezon nyolcadik helyezettjénél folytathatja a pályafutását a legutóbbi hat évben a pozsonyi Slovanban futballozó Holman Dávid. A futballista 2019-ben góllal mutatkozott be a magyar válogatottban, azóta négyszer szerepelt nemzeti mezben, a klubjában az utóbbi időben sérülések hátráltatták, a 2022–23-as szezonban mindössze négy meccsen lépett pályára a bajnokságban, legutóbb március 12-én kapott lehetőséget a Zilina (Zsolna) elleni bajnokin.

Holman hat év alatt öt bajnokságot nyert Szlovákiában    Fotó: AFP/VLADIMIR SIMICEK

A 30 éves középpályás a Sportal információi szerint a második válogatott játékos lehet a korábban a Puskás Akadémia csapatában is futballozó Kiss Tamás mellett.

Borítókép: Holman hazatérhet (Fotó: AFP/Anadolu Agency)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.