Magyar Nagydíj: az Audi legendája drukkol a fiának

Ma már a fia versenyét figyeli, de tegnap még maga is a volánnál ült Carlos Sainz. A háromszoros Dakar-győztes a dobogón zárta az Audi európai debütálását.

Kónya Rita
2023. 07. 23. 13:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először indult teljesen elektromos hajtású versenyautó európai terepraliversenyen. Az Audi három autót küldött harcba a Baja Aragónon, a tereprali Világkupa negyedik állomásán, amelyet a spanyolországi Teruelben rendeztek a hétvégén, közülük azonban csak Sainz ért célba. A korábbi kétszeres ralivilágbajnok a pályán száz százalékig a saját versenyére koncentrált, de amint kiszállt a versenyautóból, már a fia hungaroringi hétvégéje körül forogtak a gondolatai, hiszen a fia, ifjabb Carlos Sainz is rajthoz áll a Magyar Nagydíjon.

– Bízom benne, hogy jó versenye lesz, nagyon szereti Magyarországot. Remélhetőleg a Ferrari versenyképes lesz, figyelem majd, hogy mit csinál – nyilatkozta az idősebbik Sainz a Magyar Nemzetnek.

Ifjabb Carlos Sainz a 11. helyről vág neki az idei Magyar Nagydíjnak.

 

Fotó: Idősebb Carlos Sainz 61 évesen is fáradhatatlan (Fotó: Baja Aragón)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.