Nem akármilyen repülőgéppel indult el a Fradi a Feröer szigetekre + videó

Vasárnap kora délután különrepülőgéppel indult el a Ferencváros labdarúgócsapata a Feröer szigetekre, ahol a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a KÍ Klaksvík ellen kedden magyar idő szerint 20.45-kor lép pályára.

Magyar Nemzet
2023. 07. 09. 13:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban ma 10 órakor még edzést tartott a csapatnak, majd az ezt követő ebéd után indult a küldötség a repülőtérre. A csapat a megszokottaktól eltérően ezúttal nem egy, hanem két nappal a mérkőzés előtt szállt gépre, ugyanis a feröeri időjárás kiszámíthatatlansága miatt gyakran kérdéses, hogy a repülőgépek elsőre le tudnak-e szállni az Atlanti-óceán északi részén elhelyezkedő szigetcsoport repülőterén. A legfrissebb hírek szerint ma nem lesz gond.

A Ferencváros kerete a KÍ Klaksvík ellen: 

kapusok: Varga Ádám
védők: Myenty Abena, Ibrahim Cissé, Eldar Civic, Mats Knoester, Samy Mmaee, Pászka Lóránd
középpályások: Mohammed Abu Fani, Mohamed Alí ben Romdán, Baráth Péter, Anderson Esiti, Amer Gojak, Cebrail Makreckis, Sigér Dávid
támadók: Tosu Kehinde, Lisztes Krisztián, Marquinhos, Kwabena Owusu, Adama Traoré, Varga Barnabás, Kristoffer Zachariassen

A csapattal tartott az Origó Sport helyszíni tudósítója, Lantos Gábor is, aki bemutatta, milyen repülőgéppel utazik a magyar bajnok a meccs helyszínére.

FRISSÍTÉS!

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov (Forrás: Facebook/Ferencvárosi Torna Club)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.