Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Szoboszlai nem marad egyedül – Kerkezt szerződtette a Bournemouth

Az elmúlt napokban megjelent híreket igazolva a magyar labdarúgó-válogatott védőként és középpályásként is bevethető játékosa, Kerkez Milos az angol bajnokságban szereplő Bournemouth-hoz szerződött.

Magyar Nemzet
2023. 07. 20. 9:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League-ben legutóbb 15. helyezett klub a Twitter-oldalán jelentette be csütörtökön reggel, hogy leigazolta a nyolcszoros magyar válogatott balhátvédet.

 A 19 éves tavaly januárban szerződött az AC Milantól a holland AZ Alkmaarhoz, melyben alapemberként számítottak rá az elmúlt idényben. A szerbiai születésű futballista a Hajduk Kula, a Rapid Wien, majd az ETO FC Győr utánpótlásában nevelkedett, utóbbi klubtól került 2021 februárjában a Milanhoz. Az olaszok felnőtt csapatában egy felkészülési mérkőzésen kapott lehetőséget.

Az angol élvonalban három magyar labdarúgó szerepelhet: a Liverpool, Bolla Bendegúz a Wolverhampton, Kerkez Milos a Bournemouth csapatát erősíti a következő szezonban.

Borítókép: Kerkezt bemutatta a Bournemouth (Fotó: Bournemouthfc.co.uk)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.