A két Puskás-akadémista növendék közül most Kleinheisler a boldogabb

A nemzetközi kupák szerdai játéknapján Kleinheisler László csapata, a görög Panathinaikosz legyőzte az Olympique Marseille-t a Bajnokok Ligája selejtezőjében, a Gyurcsó Ádámot foglalkoztató AEK Larnaka 1-1-es döntetlent ért el az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen a Konferencialiga selejtezőjében.

Magyar Nemzet
2023. 08. 10. 7:19
Forrás: Panathinaikos Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két magyar labdarúgó csapata is érdekelt volt szerdán a nemzetközi kupaporondon. Gyurcsó Ádám csapata, a ciprusi AEK Larnaca a Konferencialiga selejtezőjének harmadik körében a Maccabi Tel-Avivot fogadta, amely a második félidő közepén megszerezte a vezetést, ám a Gyurcsó Ádámmal felálló ciprusiak egyenlíteni tudtak. Sőt, a győzelmet is megszerezhette volna az AEK, ám a 86. percben megítélt büntetőt kihagyták a hazaiak.

A Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató Panathinaikosz a Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt, az odavágón hazai pályán fogadta az Olympique Marseille gárdáját. A magyar válogatott játékos a kispadon kezdte a mérkőzést, az 58. percben ő volt csapata első cseréje. Beállása után a Pana előbb a 65. percben Kondogbia kiállítása miatt emberhátrányba került, majd a 83. percben Bernard góljával a vezetést is megszerezte. Kleineisler csapata megőrizte az előnyét, így egygólos előnyről várhatja a visszavágót.

Borítókép: Kleinheisler László győzelmet ünnepelt (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.