Novák Katalin fogadta Sebastian Coe-t a budapesti atlétikai vb előtt

Magyarország készen áll a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságra – írta Novák Katalin köztársasági elnök ma a Facebook-oldalán, miután a Sándor-palotában fogadta Sebastian Coe-t, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kétszeres olimpiai bajnok brit elnökét.

Magyar Nemzet
2023. 08. 15. 13:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarország készen áll a szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságra. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökét, Sebastian Coe-t fogadtam a Sándor-palotában. Magyarország készen áll, és örömmel látja vendégül a világ egyik legnagyobb sporteseményét, az azon induló mintegy kétezer sportolót, és szeretettel várja a világ minden tájáról érkező érdeklődőket, szurkolókat. Ismét egy alkalom, hogy mi magyarok megmutassuk a világnak, mire vagyunk képesek – írta ma Novák Katalin köztársasági elnök a Facebook-oldalán.

A találkozón jelen volt  Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, valamint Fürjes Balázs, aki a MOB felkérésére pályázik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagságára.

Az atlétikai világbajnokság megnyitó ünnepsége a Nemzeti Atlétikai Központban szombaton lesz, ahol Novák Katalin köztársasági elnök is beszédet mond és hivatalosan megnyitja a sporteseményt.

Az atlétikai világbajnokság hírei ITT találhatók meg.

Borítókép: Novák Katalin köztársasági elnök Fürjes Balázs, Sebastian Coe és Gyulay Zsolt társaságában (Forrás: Facebook/Novák Katalin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.