Nem játszhat a Fradi ellen a Fiorentina alapembere

Vasárnap súlyos sérülést szenvedett Dodo, a Fiorentina brazil védője, aki így biztosan kihagyja a Ferencváros elleni csoportmérkőzéseket a labdarúgó Konferencialigában.

Forrás: MTI2023. 09. 25. 21:20
ACF Fiorentina v Atalanta BC - Serie A TIM
SOCCER-ITALY-FIO-ATA/REPORT Fotó: ANDREA MARTINI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az elvégzett vizsgálatok a jobb térd elülső keresztszalagjának sebészi korrekciót igénylő elváltozását tárták fel – írta az olasz klub a honlapján Domilson Cordeiro dos Santos sérüléséről. A Fiorentina vasárnap 2-0-ra győzött az Udinese vendégeként, de a 24 éves jobbhátvédjét már a hatodik percben le kellett cserélnie Vincenzo Italiano vezetőedzőnek. A firenzei együttes jövő csütörtökön a Konferencialiga csoportkörének második fordulójában éppen a Ferencvárost fogadja, majd az utolsó fordulóban, december 14-én látogat Budapestre.

Borítókép: Dodo hiányozhat a Ferencváros ellen (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.