Teljesen elborult az edző agya a Real Madrid ellen + videó

Szétrúgott egy ládát, majd saját csapata játékosát rángatta meg, miután az ellenfél gólt szerzett. Luis García valóságos ámokfutást rendezett az Alavés–Real Madrid spanyol bajnoki végén, miután a királyi gárda a 92. percben eldöntötte a meccset.

2023. 12. 22. 9:55
LaLiga - Alaves vs Las Palmas
epa11019069 Deportivo Alaves' head coach Luis Garcia gives instructions to his players during the Spanish LaLiga soccer match at Mendizoroza stadium, in Vitoria, Spain, 09 December 2023. EPA/L. Rico Fotó: L. Rico
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid hosszabbításban szerzett góllal győzte le idegenben 1-0-ra az Alavést, s ezzel átvette a vezetést a La Ligában, amelyben az élen tölti az ünnepeket. Nehezen viselte a 92. percben bekapott gólt az Alavés vezetőedzője, Luis García.

Miután Lucas Vázquez betalált, García nem bírt az indulataival, dühében szétrúgott a kispadnál egy éppen rossz helyen lévő ládát, majd az egyik cserejátékosán töltötte ki a haragját, akit alaposan megrángatott. Az ámokfutásról videó is készült, amire az Origó bukkant rá:

Az éllovas Real Madrid legközelebb január 3-án lép pályára, akkor a Mallorcát fogadja a bajnokságban, és Carlo Ancelotti egyetlen bevethető középhátvéddel készülhet arra a találkozóra.

Borítókép: Luis García nem bírt az indulataival a Real Madrid ellen (Fotó: EPA/L. Rico)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.