Dibusz és Varga nélkül, de új igazolásaival játszott a Fradi

Lejátszotta idei első edzőmérkőzését a Ferencváros labdarúgócsapata, amely az ugyancsak NB I-es Mezőkövesd ellen 1-0-s sikerrel zárta az első, még magyarországi edzőtáborát. A válogatott alapemberei közül a kapus Dibusz Dénes és a csatár Varga Barnabás sem lépett pályára, de bemutatkoztak a Fradi új igazolásai, Kenan Kodro és Habib Maiga.

2024. 01. 12. 14:16
null
Fotó: Adam Molnar
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fradi Mezőkövesden edzőtáborozott a héten, ennek záró eseménye volt a kétszer 35 perces edzőmeccs. A találkozó egyetlen gólja az eső félidő 24. percében született, amikor Kehinde beadása után Stjepan Loncar fejelt a Mezőkövesd kapujába.

Sztankovics az első félidőben a Varga Á. – Botka, Aaneba, Cissé, Civic – Maiga, Loncar – Katona, Szabó Sz., Kehinde – Pesics csapatot küldte pályára, szünet után pedig a Szécsi – Makreckis, Wingo, Baráth, Ramírez – Abu Fani, Besic, Gojak – Kharaishvili, Kodro, Lisztes összetételű csapat folytatta.

Így tehát bemutatkozott a Fradi mindkét téli igazolása, a francia Metztől szerződtetett középpályás, Habib Maiga és a Fehérvártól elcsábított csatár, Kenan Kodro is.

A Fradi két magyar válogatott alapembere, és Varga Barnabás nem lépett pályára a meccsen. A zöld-fehérek a hétvégére visszatérnek Budapestre, majd hétfőn elutaznak a spanyolországi edzőtáborba.

 

Borítókép: Győzelmet aratott az első idei edzőmeccsén a Fradi (Forrás: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.