Hatalmas díjeső zúdulhat a Liverpool csapatára + videó

Január 12. és február 10. között Katarban rendezik meg a labdarúgó Ázsia-kupát, amelyen 24 csapat szerepel; a D csoportban Japán, Indonézia, Irak és Vietnám. A japán válogatottban ott lesz Wataru Endo is, mi több, ő a csapatkapitány. A Liverpool középpályása elutazása előtt ma átvette a klubja szurkolói által odaítélt hónap legjobbja címet a decemberben nyújtott teljesítményéért. De még kaphat másikat is, a Liverpool csapatára hatalmas díjeső zúdulhat.

2024. 01. 04. 17:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy veszteség a Liverpoolnak, hogy a keret jó néhány tagja, így is sérült; Mohamed Szalah az egyiptomi válogatottal hamarosan az Afrikai Nemzetek Kupáján, a japán Wataru Endo pedig az Ázsia-kupán lesz érdekelt. A szurkolók szavazatai alapján Endo volt a Pool legjobb játékosa decemberben, a díjat ma vehette át.

Endo
Wataru Endo Forrás: X/Liverpool FC


Érdekesség, hogy ma kiderült, a Premier League szavazásán is van liverpooli játékos a jelöltek között arra vonatkozóan, hogy ki volt december hónap legjobb mezőnyjátékosa, de nem Endo, hanem

Forrás: X/Premier League

Ám Endóra is lehet szavazani, a hónap legszebb góljára vonatkozó szavazáson azzal a találatával, amelyet a Fulham ellen (4-3) szerzett. S erről a meccsről Alexis Mac Allister góljára is lehet voksolni.

Forrás: X/Premier League

Ezen a meccsen volt néhány szép gól:

Azt mondani sem kell, hogy a Premier League-ben listavezető Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp pedig a hónap menedzsere lehet.

Forrás: X/Premier League

A hónap legnagyobb védései között pedig Alisson egyik hárítása is ott van a Crystal Palace elleni mérkőzésről (2-1). Íme:

Borítókép: Wataru Endo bátran célba veszi a kaput (Forrás: X/Liverpool FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.