Tönkretették a futballpályát, ezért valaki felelni fog

A klub feljelentést tesz az ügyben.

Forrás: Kemma2024. 01. 05. 14:40
Soccer,Football,Background.,Soccer,Ball,And,Pair,Of,Football,Sports
2025816362 Fotó: Veja
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feltehetően a december 29-i éjszakán hajtottak rá személyautóval a piliscsévi sportpályára, a jármű több helyen megrongálta a gyepet – közölte a Kemmával Szivek Ádám, a Piliscsévi Sportegyesület elnöke. A klub feljelentést tesz az ügyben.

– Korábban is történtek már rongálások, amelyek következmény nélkül maradtak. Ahhoz, hogy megelőzzük a következő esetet, most határozottabban fogunk fellépni. Az egyesület vezetőségének egységes döntése alapján elindítjuk a rendőrségi feljelentést – fogalmazott Szivek Ádám, aki hozzáfűzte, 

a közeljövőben kamerarendszer telepítését is tervezik. 

Továbbá átalakítják a sporttelep megközelíthetőségét is, hogy a hasonló rongálások elkerülhetőek legyenek.

– Mindannyian bízunk benne, hogy sikerül megtalálni az elkövetőt, addig is azt javasoljuk neki, hogy lehetőleg kerüljön el minket, és éljen örökké – fűzte hozzá az elnök.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.