Pezsgőfürdőt kapott játékosaitól a bajnok Ferencváros vezetőedzője + videó

A Kisvárda elleni, szombati 0-0-s döntetlen is elég volt a Ferencvárosnak ahhoz, hogy az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulója után behozhatatlan előnyre tegyen szert a pontverseny élén, így a lefújás után egyből önfeledt ünneplés vette kezdetét a Groupama Arénában. A csapattal először bajnok tréner, Dejan Sztankovics sem úszta meg szárazon.

2024. 04. 21. 6:04
STANKOVIC, Dejan; CIVIC, Eldar; PÁSZKA Lóránd
Játékosai lepték meg a vezetőedzőt a sajtótájékoztató közben. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint befejeződött a bajnokcsapat Kisvárda elleni bajnoki mérkőzése, a szervezők beengedték a szurkolókat a Groupama Aréna gyepszőnyegére, így a drukkerek együtt ünnepelhettek kedvenceikkel.

Persze, az örömködés a stadion falain belül is folytatódott – durrogtak a pezsgős dugók a hazai öltözőfolyosón, a labdarúgók egymást és a stábtagokat locsolták, néhányan pedig felsétáltak Dejan Sztankovics sajtótájékoztatójára is. Az együttes irányítását tavaly szeptemberben átvevő, így a Ferencvárossal először bajnoki aranyérmes edző nem úszta meg szárazon a látogatást. Sztankovics „pezsgőfürdőjét” az alábbi videón 5:01-től láthatja!

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.