Tyson váratlan rosszulléte, csípős megjegyzése és hamis fotók róla + videó

Nem éppen jó előjel az 57 éves Mike Tyson számára a július 20-i bokszmeccse előtt, amit a nála harminc évvel fiatalabb Jake Paul ellen vív, hogy vasárnap rosszul lett egy Miami–Los Angeles repülőjáraton. A legenda azóta arról számolt be, hogy már jól van.

2024. 05. 29. 11:41
Miami, 2024. március 29. Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok a spanyol Carlos Alcaraz és a bolgár Grigor Dimitrov játékát nézi a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntõjében 2024. március 29-én. Dimitrov 6:2, 6:4 arányban gyõzte le az elsõ helyen kiemelt Alcarazt Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok Mike Tyson vasárnap az American Airlines járatán utazott Miamiból Los Angelesbe, és amikor a gép landolt, az utasok nem szállhattak le róla, hogy gyorsan mentők léphessenek a fedélzetre. Egy utas, aki a járaton utazott, elmondta, hogy a landolás előtt fél órával tájékoztatták őket, egy ideig nem hagyhatják el a helyüket. Az egészségügyi személyzet Tysonhoz sietett, aki rosszullétre panaszkodott, szédült és hányingere volt. Azt, hogy mi váltotta ki a panaszokat, nem tudni, de Tyson legfrissebb nyilatkozata szerint már száz százalékos állapotban van. S még hozzáfűzte, száz százalékra nem is lenne szüksége, hogy elbánjon Jake Paullal…

Mike Tyson és Jake Paul július 20-án csap össze Forrás: Instagram/miketyson

 

A váratlan rosszulléte miatt azonban mindenesetre újra felerősödtek azoknak a hangjai, akik nem tartják jó öletnek, hogy Tyson, aki most csütörtökön már az 58. születésnapját ünnepli, július 20-án ringbe lép a 27 éves Jake Paul ellen. Aki YouTuberként lett ismert, de időközben tisztességesen megtanult bokszolni, és a meccse Tyson ellen a veterán legenda számára életveszélyes is lehet. No persze nagyon sokan vannak, akik szerint inkább Paulnak van mitől félnie…

Tyson két éve tolószékbe került Miami repülőterén

A történet kapcsán meg kell említeni, hogy Tyson már került fókuszba repülőtéren, 2022. augusztus 16-án is Miamiban. Akkor a derékfájdalmai komoly problémát okoztak neki a járásban, tolószékben vitték, és sétapálca is volt nála, de engedte, hogy a rajongói szelfizzenek vele.

Most az akkori fotók terjednek frissként tálalva a közösségi médiában… De a fotók alatt a dátum mindent elárul:

Egy „baklövés” – azért nem így néznek ki az erőviszonyok:

Tyson akkoriban, 2022 júliusában a következőket mondta egy podcastban:

– Természetesen egy napon mindannyian meghalunk. Amikor belenézek a tükörbe, látom azokat a kis foltokat az arcomon. Azt mondom: Hűha. Ez azt jelenti, hogy hamarosan a lejárati dátumom közeledik.

Most viszont elmondása szerint harca kész. Meglátjuk…

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.