Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

A magyar válogatott védő is ott lehet a Manchester United radarján – állítja a transzferguru

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bournemouth védőjét, Kerkez Milost is figyeli a Manchester United – az erről szóló hírt az átigazolási ügyekben többnyire jól értesült Fabrizio Romano tette közzé közösségi oldalán szerda este. Az olasz szerint még nem tárgyaltak egymással a felek.

2024. 06. 06. 7:47
MILOS, Kerkez
Kerkez meggyőző teljesítménnyel mutatkozott be a Bournemouth színeiben. Fotó: MTI/EPA/Ash Allen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United valószínűleg új balhátvédet igazol az idén nyáron. az egyik, akit a klub figyel erre a pozícióra. A tárgyalások még nem kezdődtek meg – írta az X-en Fabrizio Romano. Hozzátette: Kerkez jelenlegi csapatának nem áll szándékában megkönnyíteni az üzletet, megkérnék a labdarúgó árát.

 

Megjárta az AC Milan utánpótlását is

A húszéves Kerkez Milos az első szezonját teljesítette az angol első osztályban, ahol 28 meccsen szerepelt a tabella 12. helyén záró Bournemouth színeiben. Egy gólpasszt osztott ki. Emellett két-két alkalommal pályára lépett az Angol Kupában és a Ligakupában is. Edzője már az első mérkőzésén 90 percet adott neki.

A szerb-magyar kettős állampolgárságú, jelenleg 15-szörös magyar válogatott Kerkez szülővárosában, a Szabadkához közeli vajdasági településen, Újverbászon ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival. A helyi csapat utánpótlásából a bécsi Rapidhoz vezetett az útja, ezt követően Magyarországra, a Hódmezővásárhelyhez, majd a Győrhöz került. Győrből 2021-ben a világhírű AC Milan utánpótlásába került, egy évvel később pedig már Hollandiába, az AZ Alkmaar felnőttcsapatához igazolt. Tavaly júliusban a hollandoktól szerződtette a Bournemouth. Kerkez Milos 2022 szeptemberében debütált a nemzeti tizenegyben, miután eldőlt, hogy a magyar válogatottban szeretne futballozni felnőtt szinten is.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.