Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Több mint negyedszázados együttműködés zárul le, nevet vált a magyar bajnokcsapat

Közös megegyezéssel szerződést bont egymással a Veszprém Handball Team Zrt. és a kézilabdaklubot 1997 óta támogató Magyar Telekom, a felek együttműködése június 30-án lezárul. Mindez azt is jelenti, hogy a jelenleg Telekom Veszprém néven ismert együttes nevet vált az új idényre.

2024. 06. 18. 13:07
20240425_Telekom Veszprém-Aalborg BL kézilabda_Veszprém_FI_VN (49)
Az új idényben már nem a Telekom logója virít majd a veszprémi kézilabdacsapat mezén. Fotó: Fülöp Ildikó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Magyar Telekom 1997 óta támogatja klubunkat, 2016 óta névadó főszponzorként. Az együttműködést több, mint 25 év után, 2024. június 30-án közös megegyezéssel zárja le a Telekom és a Veszprém Handball Team Zrt. – fogalmazott a magyar bajnok és kupagyőztes gárda hivatalos honlapjának közleménye.

A felek büszkék az eddigiekre

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója a bejelentés kapcsán kiemelte, hogy nagy büszkeséggel gondol vissza mindazokra a kiemelkedő sikerekre, amelyeket a Telekom Veszprém elért az elmúlt közel három évtizedben.

– Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz! – tette hozzá Rékasi.

Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. nemrég kinevezett vezérigazgatója szintén méltatta a klub és a Magyar Telekom együttműködését.

– Köszönjük a Magyar Telekomnak a támogatást, amellyel hozzájárult a csapat sikereihez és a klub hírnevének öregbítéséhez az elmúlt több, mint 25 évben. A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!

 

Strukturális átalakulás

Amint a klubhonlap fogalmazott, a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy keresztül, amely mind a névadó szponzor, mind pedig a további támogató partnereket is érinti. Erről hamarosan bővebb tájékoztatást adnak. Nem ez az egyetlen változás a veszprémiek háza táján, a múlt pénteken jelentették be ugyanis, hogy az eddigi vezetőedző, Momir Ilics távozik, Gulyás Péter pedig visszatér a veszprémi utánpótlásba.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.