Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Belehúzott a Fradi, jön a 2023-as konferencialiga-győztes West Ham United

A Bajnokok Ligája-selejtezőkre, valamint a hazai bajnokságra készülő Ferencváros labdarúgócsapata mától július 16-ig az ausztriai Lienzbe utazott második nyári edzőtáborába. A kemény tréningek mellett három edzőmeccs is szerepel a programban, többek között az angol West Ham ellen.

2024. 07. 04. 17:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idei nyáron már másodszor utazott el edzőtáborozni a 35-szörös bajnok Ferencváros férfi-labdarúgócsapata, amely egészen július 16-ig a festői szépségű Lienzben folytatja a felkészülését a Bajnokok Ligája-selejtezőkre, valamint a hazai bajnokságra. Ahogy azt korábban már megírtuk, ide az Európa-bajnokságon szerepelt játékosok és – is elutaztak, ugyanis a csapat július 23-án már pályára lép a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében walesi vagy montenegrói ellenféllel szemben.

Komoly ellenféllel szemben mutathatják meg Zachariassenék, hogy hol tartanak a felkészülésben Forrás: Fradi.hu

A Fradi gépe kora délután landolt a klagenfurti reptéren, majd a játékosok és a szakmai stáb tagjai két óra buszozás után megérkeztek a lienzi főhadiszállásra. Ezt követően holland vezetőedző, Pascal Jansen tartott tréninget labdarúgóknak.

A Ferencváros az előzetes tervek szerint három felkészülési mérkőzést játszik a lienzi edzőtáborozás alatt, és annyi már kiderült, hogy nagyon komoly ellenféllel szemben zárják a ausztriai edzőtábort. Ugyanis a katari sporttelevízió, a Bein Sport sportműsorában már ott szerepel, hogy a Fradi a 2023-ban EKL-győztes West Ham United ellen lép pályára július 16-án 18 órai kezdettel, amit a katari tv közvetít.

A kelet-londoni csapat a kilencedik helyen végzett a PL-ben, és a távozó sikeredzőtől, David Moyestől a spanyol Julen Lopetegui vette át a csapatot – írta meg az ulloi129.hu. A két klub összecsapásáról még valószínűleg hiányozni fog a West Hamból a jelenleg még Eb-n szereplő Jarrod Bowen és Alphonse Areola, vagy a Copa Americán teljesítő Edson Álvarez és Lucas Paquetá. Viszont olyan klasszisok ellen tesztelheti le a Fradi, hogy hol tart, mint például James Ward-Prose, Muhammed Kudus, Danny Ings, Kurt Zouma, Emerson, valamint az addig bizonyára csatlakozó csehek, Vladimir Coufal és Tomas Soucek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.