Haalandot heccelte a United kapusa, meglakolt érte + videó

Egy tétmeccs, egy trófea a Premier League-ben címvédő Manchester City mérlege az új idényben. Pep Guardiola együttese szombaton büntetőkkel győzte le a Manchester Unitedet az Angol Szuperkupában. Az újabb sikerhez természetesen a norvég óriás, Erling Haaland is hozzájárult, nem hagyta, hogy hibára késztesse André Onana.

2024. 08. 11. 8:48
Erling Haaland a Manchester United elleni mérkőzésen
Erling Haaland a Manchester United elleni mérkőzésen Fotó: AFP/JUSTIN TALLIS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League címvédője, a Manchester City és az FA-Kupa legutóbbi győztese, a Manchester United szombaton összecsapott az Angol Szuperkupáért. Alejandro Garnacho a 82. percben szerzett vezetést a Vörös Ördögöknek, de ezzel nem dőlt el a trófea sorsa, mert a világoskékeknek is voltak még tartalékaik, és a 89. percben sikerült kiegyenlíteniük. A két csapat az 1-1-es állás után meg sem állt a büntetőkig. A tizenegyespárbaj kezdetén Silva mindjárt rontott, de szerencséjére később Jadon Sancho is így tett. Csak a nyolcadik körben zárult le a találkozó, Jonny Evans hibázott, Manuel Akanji viszont nem tette meg ezt a szívességet a Unitednek, úgyhogy a City három elvesztett szuperkupadöntő után ismét elhódította a trófeát.

Ebből kivette a részét Erling Haaland is, aki természetesen a City egyik lövője volt. A United kapusa, André Onana igyekezett az ellenfele fejébe mászni, mutatta a norvég csatárnak, hogy melyik oldalt válassza. Nem jött be a taktika: Haaland juszt is a másik oldalra lőtte. És belőtte, Onana pedig hoppon maradt.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.