Milák Kristóf hazatért és azonnal mikrofont ragadott + videó

Hazafelé már Milák Kristóf is csatlakozott a társaihoz, hétfő délután érkeztek meg Párizsból az olimpia magyar hősei. A francia fővárosban arany- és ezüstérmet szerző úszó ezek után olyat tett, amit már régen nem: megszólalt a nagyközönség előtt.

2024. 08. 12. 18:11
Magyar Olimpiai Csapat ünnepélyes fogadása
Milák Kristóf is kiállt a színpadra a többi párizsi hőssel együtt Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő délután landoltak Budapesten a magyar olimpikonok. A párizsi játékokat két éremmel, egy arannyal és ezüsttel záró Milák Kristóf odafelé nem tartott a többiekkel, hazafelé viszont már igen, és aztán a magyar küldöttség ünnepélyes fogadásán is részt vett a Puskás-szoborparkban. Ráadásul kiállt a nagyközönség elé is, amire már régóta nem került sor.

Milák Kristóf
Öleléssel fogadta Milák Kristófot az édesanyja Fotó: Metropol

– Az elmúlt két évet tekintve mindenkinek köszönetet szeretnék mondani, aki szurkolt nekem és bízott bennem. Sokan álltak mellettem, rengeteg üzenetet, biztató szót kaptam. Köszönöm mindenkinek, aki feltétel nélkül bízott bennem és abban, hogy sikerrel járok – mondta a szurkolók előtt.

Mint ismert, a 24 éves úszó még 2023 nyarán sokkolta a szurkolóit, amikor bejelentette, hogy nem indul a fukuokai világbajnokságon. Milák ezután elvonult a nyilvánosság elől, nem nyilatkozott, pihent, az edzéseket eleinte hébe-hóba látogatta – legalábbis Magyarországon, mert egyes pletykák szerint az Egyesült Államokban, Texasban készült. Tavasszal viszont már biztosan itthon volt, júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon is részt vett, majd a párizsi olimpián is.

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.