Halaszt a Vidi, elmarad vasárnap a kisvárdai vendégjáték

Nem csak a Ferencváros, a Fehérvár mérkőzése is elmarad a hét végén a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A Budafok–Fradi meccset már korábban január 27-re halasztották, a Vidi is él a versenyszabályzatban szereplő lehetőséggel, s későbbi időpontban játssza le az eredetileg vasárnapra kiírt kisvárdai bajnokit.

Magyar Nemzet
2020. 09. 25. 10:08
null
Csütörtökön ünnepelt a Vidi, mától készül a Standard Liege ellen Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fehérvár csütörtök este hosszabbításos mérkőzésen, több mint 120 perces kemény csata után, 11-es párbajban jutott tovább az Európa-liga selejtezőjében a francia Reims ellen. Jövő csütörtökön pedig már a Standard Liege ellen játszik a főtáblára jutásért.

Az erőltetett menetben nyilván nem hiányzik a vasárnapi vendégjáték Kisvárdán. Úgy tudjuk, a Vidi él is a versenyszabályzatban biztosított lehetőséggel, s halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó-szövetséghez.

Az MLSZ-től már a Kisvárda is megkapta az értesítést. A nyírségiek ezt természetesen tudomásul veszik, legfeljebb azt fájlalják, hogy nem közvetlenül a fehérváriaktól és hogy csak csütörtök késő este kapták meg az értesítést.

– Várható volt, hogy ez a döntés születik, ezért örömmel vettük volna, ha hamarabb értesítenek minket. Akkor nem kezdjük el árusítani a jegyeket, s nem rendeljük meg a Covid-teszteket. Ezzel együtt természetesen sok sikert kívánunk a Vidinek a Standard ellen a Standard otthonában – mondta az érdeklődésünkre Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója.

A Fehérvár FC egyelőre hivatalosan nem adott hírt a mérkőzés elhalasztásáról.

Korábban a Ferencváros is elhalasztotta a Budafok elleni bajnokiját az 5. fordulóból, ennek már meg is van az új időpontja: január 27.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.