időjárás 8°C Elza 2021. December 1.
logo

Mark Hamill megható módon emlékezett meg néhai barátjáról

Forrás: hirado.hu
2021.10.23. 15:20
Mark Hamill megható módon emlékezett meg néhai barátjáról

Október 21-én lett volna 65 éves Carrie Fisher a Csillagok háborúja sztárja. Születésnapjáról nem más, mint filmbeli ikertestvére, a Luke-ot játszó Mark Hamill emlékezett meg egy szívmelengető fotóval a Twitteren – írja a New York Post.

Boldog születésnapot egy nagyon különleges személynek, aki elviselte a fiatalkori csínytevéseimet a forgatásokon, még akkor is, amikor éppen nem volt jó kedvében. #Carrieörökké

– fűzte gondolatait a 70 éve színész egy bolondos kép mellé, amin éppen Leia hajával játszik, míg ő karba tett kézzel tűri a fiatal Skywalker bolondozását.

Mark és Carrie 1977 és 2017 között játszották Luke és Leia hercegnő szerepét a világszerte népszerű Star Wars-filmekben. A színésznő egyik legutolsó filmje Az utolsó Jedik című mozi volt, de a premierre már nem volt alkalma elmenni, ugyanis 2016 decemberében egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen szívinfarktust kapott. Egy nappal később, Carrie édesanyja Debbie Reynolds, az Ének az esőben sztárja is eltávozott 84 éves korában.

Fisher egyetlen gyermekét, a most 29 éves Billie Lourdot hagyta itt, aki édesanyja és nagyanyja nyomdokaiba lépve, szintén színésznőként vetette meg a lábát a filmiparban.

Lourd azóta maga is édesanya lett, ugyanis 2020-ban megszületett a kisfia, a most 11 hónapos Kingston Fisher Lourd Rydell, a szintén színész Austen Rydelltől.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép forrása a Flickr