Nagy korsó sörrel ünnepelte születésnapját Palvin Barbi

Modell kezében eddig még biztosan nem láthattunk ekkora korsó sört.

Forrás: borsonline.hu2021. 10. 11. 16:35
Palvin Barbara
Velence, 2021. szeptember 6. Palvin Barbara modell a Competencia Oficial cm film bemutatjra rkezik a 78. Velencei Nemzetkzi Filmfesztivlon 2021. szeptember 4-n. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 8-án töltötte be a 28. életévét Palvin Barbara. A magyar szupermodell és szerelme emiatt a hétvégén nagy bulit csapott, melyről Barbi párja, Dylan Sprouse osztott meg pár fotót egy lapozgatós Insta-posztban.

A felvételek tanúsága szerint egy igazi Oktoberfest-hangulatú partit rendeztek, annak minden elmaradhatatlan kellékével. Így kerülhetett az a hatalmas korsó (vagy hát inkább kancsó) sör is a modell kezébe, amit láthatóan alig bír el.

A Bors munkatársai azt írták, kíváncsiak lennének, mennyit sikerült belőle leinnia!

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(A borítóképen Palvin Barbara modell a Competencia Oficial című film bemutatójára érkezik a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 4-én. Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.