időjárás 1°C Barbara, Borbála 2021. December 4.
logo

Visszatér a korábban Darth Vadert alakító színész a Star Wars-univerzumba

Forrás: MTI
2021.10.24. 16:48 2021.10.24. 16:54
Visszatér a korábban Darth Vadert alakító színész a Star Wars-univerzumba

Hayden Christensen egy Ahsoka-sorozattal tér vissza a Csillagok háborúja világába – értesült a The Hollywood Reporter.

A 40 éves kanadai színész ismét Anakin Skywalkert, vagyis Darth Vadert alakítja a Lucasfilm és a Disney+ streamingszolgáltató Ahsoka című élőszereplős sorozatában.

Hiúságtusa

Az utolsó párbaj véres, korhű dráma egy asszonyról, aki nem hajlandó belenyugodni az őt ért megaláztatásba, harcát viszont a férfiak vívják meg.

A rajongók kedvenc karakterét, Ahsoka Tanót, a Star Wars animációk népszerű figuráját Rosario Dawson formálja meg, akit a The Mandalorian második évadában láthattak a sorozat nézői.

A készülő Ahsoka-sorozat cselekményéről egyelőre csak annyit tudni, hogy Dave Filoni írja, a széria executive producere Jon Favreau lesz. Filoni a Star Wars: A klónok háborúja-sorozattal lett ismert, A Star Wars: Lázadók és a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozatokat is ő alkotta, az élőszereplős szériák között a The Mandaloriannel debütált.

Nem világos egyelőre, hogy kerül Vader az Ahsoka-sorozatba, amely – mint a The Mandalorian – öt évvel A Jedi visszatér eseményei, vagyis Vader halála után játszódik. Mivel Tano Skywalker tanítványa volt, tehát lehetséges, hogy visszatekintés formájában fog felbukkanni Vader alakja. Egyes források ezzel szemben arra tippelnek, az Erő Szellemeként jelenik meg Hayden Christensen.

Borítókép: Flickr