Jöhet az álomesküvő, Shane Tusup és Szabó Zsófi a szerelmükről beszéltek

Mindketten túl vannak egy házasságon, de most egymás oldalán újra boldogok lehetnek.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 02. 9:11
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtört a jég, végre nyíltan beszélt szerelmükről Shane Tusup és Szabó Zsófi. Az amerikai edző és a műsorvezető hónapok óta egy párt alkotnak, kapcsolatuk már annyira komoly, hogy Shane és Zsófi is bemutatta már kiválasztottját édesanyjának. Úgy érzik, egymás mellett megtalálták a tökéletes boldogságot – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló

– mondta a Best magazinnak Zsófi, aki a nyáron még egy tévés interjú keretein belül találkozott exével. – Shane mellett újra boldog nő vagyok. Mindketten túl vagyunk egy házasságon, sérültünk, de ezt kifelé nem mutatjuk. Úgy érezzük, a hasonló múltunk hasonló jövőt hozhat.”

Megismerkedésük legelején Shane még korábbi szerelmével élt együtt, azonban hamar szakított Courtney-val. Már akkor hozzászólásokban bókolt Zsófinak.

Sosem terveztem meg, hogy mit írok, csak úgy jött. Zsófi életem szerelme, amit már akkor is éreztem. Szeretem őt, mint embert, mint embert, mint leggyorsabb futónőt, akit ismerek

– vallotta be Tusup, aki Zsófi mellett egyre inkább kezd magyarul tanulni.

Zsófi azt is elárulta, édesanyja és Shane lassan a legjobb barátok.

Kialakult már közöttük egy kölcsönös baráti viszony. Anyukám főzi neki a vegán és gluténmentes ételeket, ez a gesztus mindent elmond.

Noha a szerelmesek a hosszútávú terveikről nem beszéltek, a barátok nem lepődnének meg, ha Shane Tusup hamarosan megkérné Zsófi kezét.

Az események egyre jobban gyorsulnak. Nem lepne meg, ha az ünnepek alatt a fiatalok még közelebb kerülnének egymáshoz, azaz benne van, hogy Shane még az idén megkéri Zsófi kezét – nyilatkozta a pár egyik barátja a HOT magazinnak.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Youtube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.