Ed Sheeran életét igencsak megkeserítette a South-Park

A zenész egy friss interjúban arról beszélt, hogy egy 2005-ös South Park-epizód tönkretette az életét – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 05. 10:53
SHEERAN, Ed
Amszterdam, 2021. október 6. Ed Sheeran brit énekes-dalszerzõ a koncertet ad Amszterdamban 2021. október 6-án. MTI/EPA-ANP/Sander Koning Fotó: Sander Koning
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ed Sheeran a Slam Radiónak adott interjút, ott beszélt arról, hogy egy 2005-ös South Park-epizód, a magyarul Vörhenyesek címet kapott Ginger Kids mennyire megnehezítette az életét.

Az énekest Nagy-Britanniában világéletében, már gyerekként is piszkálták a vörös haja miatt, az Egyesült Államokban azonban különlegesnek számított, inkább tetszett az embereknek – egészen addig, amíg be nem mutatták a South Park említett részét.

A Vörhenyesekben ugyanis Cartman arról tartott előadást, hogy a vörös hajú, szeplős gyerekek ocsmányak és gonoszak, még lelkük sincs:

A South Parknak az a része tönkrevágta az életemet. Emlékszem, amikor megjelent, onnantól kezdve az egész világon úgy kezeltek, mint Angliában

– magyarázta Sheeran.

Az énekes ettől függetlenül szereti a South Parkot, az interjúban azt is mondta, hogy szívesen vállalna vendégszerepet is a sorozatban – olvasható az Origó cikkében.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Ed Sheeran koncertet ad Amszterdamban 2021. október 6-án (Fotó: MTI/EPA-ANP/Sander Koning)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.