Online vált el a feleségtől Lajcsi: titoktartási szerződést kötöttek

A trombitaművész tavaly jelentette be, hogy a házassága végleg véget ért feleségével, Boglárkával. A pár már hivatalosan is elvált.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 04. 15:33
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi)
Akasztó, 2017. november 25. Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetõben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el. MTI Fotó: Ujvári Sándor Fotó: Ujvári Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalosan is elvált a feleségétől Galambos Lajcsi. A trombitaművész múlt évben jelentette be, hogy feleségével, Boglárkával külön utakon folytatják tovább. Mostanra kiderült, hogy a házasságuk nem menthető meg, nem csupán átmeneti szünetről van szó – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Valóban elváltunk, ez különleges körülmények között, online történt. Manapság erre már van lehetőség. De egy titoktartásról is megállapodtunk

– mondta el a Tények Plusznak Lajcsi.

Hogy mi áll abban a titokzatos titoktartási szerződésben, a trombitaművész elárulta.

A házasságunkban lévő dolgokról és a válásunkkal kapcsolatban soha nem nyilatkozik egyikünk sem

– fogalmazott.

Mindeközben milliárdos birtokától, Boldogasszonypusztától is fájó szívvel meg kell válnia.

Ennek sok oka van. Van anyagi oka is. Nagyon sok szép emlék köt oda. Oda vittük haza a gyerekeinket a kórházból, de ez már nem az az otthon, ami nekünk oly édes volt

– mondta el szomorúan Lajcsi.

A Tények Plusz riportja IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Borítókép: Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én (Fotó: MTI/Ujvári Sándor)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.