Bejelentették, kik adják át a díjakat az idei Oscar-gálán

A 94. Oscar-gálát március 27-én, vasárnap rendezik meg a hollywoodi Dolby Színházban.

Forrás: MTI2022. 03. 05. 11:44
LADY GAGA
Los Angeles, 2019. február 25. Lady Gaga amerikai énekesnõ, színésznõ a legjobb eredeti betétdalnak járó díjjal a kezében a 91. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. február 24-én. Lady Gaga a Shallow címû dalért vehette át az elismerést a Bradly Cooperrel közös, Csillag születik címû filmjükbõl. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-szobrok átadásában számos filmsztár vesz rész, mások mellett Chris Rock, Zoe Kravitz, Rosie Perez, valamint a tavaly a Minari című filmért a legjobb női mellékszereplő díját elnyerő Jun Ju Dzsung.

A háromórás ceremónia házigazdája Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes lesz. 

A műsort az amerikai ABC csatorna élőben sugározza helyi idő szerint este 8-tól (közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban), és több mint 200 országban és térségben látható majd.

Borítókép: Lady Gaga amerikai énekesnő, színésznő a legjobb eredeti betétdalnak járó díjjal a kezében a 91. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. február 24-én (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.