Börtönbe került a Legendás állatok népszerű színésze

Ezra Miller, aki Credence-t alakítja az első 2016-os film óta, rendbontás és zaklatás vádjával került börtönbe – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 03. 30. 16:59
Miller, Ezra
New York, 2016. november 11. Ezra Miller amerikai színész a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts And Where To Find Them) címû filmjének bemutatóján New Yorkban 2016. november 10-én. (MTI/EPA/Peter Foley) Fotó: PETER FOLEY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte az összes színész megjelent a Legendás állatok: Dumbledore titkai premierjén a minap Londonban, sőt az írónő, J. K. Rowling, valamint a Harry Potter-filmek Dracója, azaz Tom Felton is részt vett a bemutatón – írja a Just Jared.

Ezra Miller azonban kénytelen volt kihagyni a vetítést, mivel egy nappal előtte letartóztatták Hawaiin.

A 29 éves színészt rendbontással és zaklatással vádolta meg a helyi rendőrség, miután egy karaoke-bárban kirántotta a mikrofont az éppen éneklő nő kezéből, később pedig rátámadt egy férfira. A DC-univerzum Flashét alakító színész ellen vádat emeltek, majd 500 dollár óvadék letétele után szabadon engedték.

Nem ez volt az első eset, hogy Miller erőszakosan viselkedett. 2020-ban egy izlandi bárban támadt rá egyik rajongójára, a nőt a falhoz taszította és fojtogatni kezdte. Az esetről videó is készült – írja a Híradó.hu.

Április 14-én kerül a mozikba a Harry Potter-univerzum legújabb darabja, a Legendás állatok és megfigyelésük 3. része. A Dumbledore titkaiban már Mads Mikkelsent láthatjuk a főgonosz Gellert Grindelwald szerepében, aki Johnny Deppet váltja.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Ezra Miller amerikai színész a Legendás állatok és megfigyelésük című film bemutatóján New Yorkban 2016. november 10-én (Fotó: MTI/EPA/Peter Foley)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.