Bay Éva elárulta a hosszú és jó házasság titkát

Az ismert televíziós bemondónő, műsorvezető mindössze 17 évesen vesztette el a szüzességét. Meglehetősen kínos perceket élt át emiatt a szülei előtt, de nem ez volt az egyetlen, ami az édesanyját megdöbbentette.

Forrás: borsonline.hu2022. 03. 28. 16:30
Bay Éva
Budapest, 2013. április 15. Bay Éva televíziós mûsorvezetõ az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bay Éva a házasságáról és a férjéről is mesélt, az Origó által is szemlézett interjúban, amit a Borsnak adott. A műsorvezető-bemondónő sok mindent elárult magáról.

Nem vagyunk lelki társak, otthon Laci a főnök. 1983-ban házasodtunk össze, az évtizedek során pedig teljesen átalakultunk. Én rá, míg ő rám kezd a viselkedésében hasonlítani. Egymásra tudunk hangolódni, ha Laci elkezd egy mondatot, én befejezem.

Bay Éva szerint a hosszú házasság titka egyébként a külön ágy, sőt a külön emelet. Utóbbit a férje maga szokta mondani.

A férjem nagyon rossz alvó, folyton tévézik éjszaka. Ezzel szemben én pacsirta vagyok, kilenckor már alszom, de hajnalban kelek. Nem alszunk együtt, hogy ne zavarjuk egymást. Így legalább nem kell reggelente borzas hajjal látnia

– mesélte a bemondónő.

Bay Éva a Borsnak azt is felidézte, hogy milyen volt a kapcsolata a szüleivel.

Emlékszem, amikor 17 évesen elvesztettem a szüzességemet, tettem egy jelet a noteszembe. Valahogy anyu kezébe került, és azonnal tudta, miről van szó. Rákérdezett, hogy ugye védekeztem, majd hozzátette, vigyázzak, apa meg ne tudja! Apukám egy nap elfelejtett lakáskulcsot vinni, amikor hazaért, nem tudott bemenni. Tudta, a barátomnál vagyok, becsöngetett, de eltartott néhány percig, amíg felöltöztem. Azonnal rájött, mi történt. Elindultunk hazafelé, ment előttem, hozzám se szólt. Leültünk tévézni, és én pityeregni kezdtem. Egyszer csak megfogta a kezem, és a következőt kérdezte: Mondd, legalább jó volt?

A Bay Évával készült eredeti, teljes interjú IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Bay Éva televíziós műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.