Will Smith botrányos pofonja az Oscar-gálán + videó!

Mivel utána kihangosítás nélkül, káromkodva üvöltött, és jól hallhatóan megfagyott a levegő a teremben, valószínűleg nem egy előre megbeszélt jelenet volt. Chris Rock Will Smith feleségével kapcsolatban mondott egy viccet, láthatóan ez bőszítette fel a színészt, aki nem sokkal később, a legjobb férfi színész díjának átvételekor bocsánatot kért az eset miatt – olvasható az Origó oldalán.

Forrás: Origo.hu2022. 03. 28. 8:25
SMITH, Will
Los Angeles, 2022. március 28. Will Smith amerikai színész átveszi a legjobb férfi fõszereplõnek járó díjat a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith a Richard király címû filmben nyújtott alakításáért vehette át az elismerést. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chris Rock Smith feleségének hajhullásáról viccelt – derül ki az Origó.hu cikkéből.

Jada Pinkett Smith tavaly november írt arról az Instagram-oldalán, hogy alopecia miatt megműtik.

Will Smitht az ütés után a szünetben többen vigasztalták (többek között Denzel Washington), állítólag a könnyeit törölte, mielőtt újra csatlakozott a feleségéhez, erről is közöltek videót:

A legjobb férfi színész díjának átvételekor bocsánatot kért az eset miatt, de csak a filmakadémiától és a többi jelölttársától, Chris Rocktól nem.

Borítókép: Will Smith amerikai színész átveszi a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith a Richard király című filmben nyújtott alakításáért vehette át az elismerést (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.