A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Pánikbetegségéről vallott a magyar énekesnő

Megszabadult démonaitól Radics Gigi. Az énekesnő élete saját bevallása szerint akkor lett teljes, amikor megszületett a kislánya.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 13. 12:23
Radics Gigi
Budapest, 2019. december 20. Radics Gigi énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg mindent sikerült elérni az életében Radics Giginek, aki 25 évesen édesanyaként és sikeres énekesként egyszerre is helyt tud állni. Mikus Áronnal másfél évvel ezelőtt született meg a közös kislányuk, Bella Szófia. Ám nem mindig volt felhőtlen a boldogsága ugyanis meg kellett küzdenie pánikbetegségével – olvasható a ripost.hu cikkében.

Már a várandóssága alatt mindent meg akart adni imádott gyermekének, így nem érdekelték a plusz kilók, amik ezzel járt. Viszont a szülés után már nem volt megelégedve a fennmaradó kilókkal. A fogyása pedig rohamosan felgyorsult, amikor elkapta a koronavírus – írja a Blikk.

Fél éven át pánikrohamokkal küzdöttem. Volt olyan éjszakám, amikor kértem Áront, hogy hívjon mentőt, mert olyan légszomjam volt, hogy úgy éreztem, megfulladok. A harminc kiló plusz miatt még nehezebben viseltem a pánikrohamokat. Tudtam, le kell adom a sülyfelesleget, hogy érezzem, ura vagyok a testemnek, és egyúttal leküzdöttem a pánikot is

– mondta teljes őszinteséggel Radics Gigi, akinek szerencsére azóta sikerült nemcsak ismét formába hoznia magát, de legyőzte mindkét betegségét is.

Az anyává válással újjászülettem. Minden eddiginél közelebb érzem magam önmagamhoz, bármilyen furcsán hangzik is. Ezt nevezem valódi önazonosságnak, amit nagyon jó érzés megtapasztalni

árulta el az énekesnő.

Borítókép: Radics Gigi énekes (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.