Új szakmában próbálta ki magát Kovács Ákos

Rendezői monitor mögé állt és a tavaly kiadott novelláskötete után most egy kisjátékfilmmel jelentkezett az énekes.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 11. 11:28
KOVÁCS Ákos
Budapest, 2021. szeptember 10. Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új szerepben tűnt fel Kovács Ákos, hiszen rendezői monitor mögé állt és a tavaly kiadott novelláskötete után most egy kisjátékfilmmel jelentkezett – írja a Ripost.hu. Ráadásul kötetének két novellája adta alkotásának alapját. Azóta felkérték két nagyjátékfilm rendezésére is, de őt inkább a szerzői filmek készítése érdekli, hogy saját történeteit vigye mozivászonra.

A film főszerepét Papp János vállalta el, aki rögtön magáénak érezte a szerepet. De olyan színészek is feltűnnek a mozivásznon, mint Trill Zsolt, Sári Évi, Eperjes Károly vagy Pindroch Csaba. Hogy hol láthatják a rajongók Ákos alkotását, az kiderül a Hír TV Radar című műsorából (Radar, a riportmagazin. Minden hétköznap 17.30-tól a Hír TV-n!)

A teljes interjú Ákossal itt tekinthető meg.

Az eredeti cikkben egy rövid videós összefoglalót is talál.

Borítókép: Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.