időjárás 33°C Pál 2022. június 30.
logo

Igazi bombázó: Katalin hercegné uralta a vörös szőnyeget

Forrás: Ripost.hu
2022.05.20. 10:44 2022.05.20. 11:15
Igazi bombázó: Katalin hercegné uralta a vörös szőnyeget

A cambridge-i hercegi pár Tom Cruise új filmjének premierjén járt, és Katalin valódi hollywoodi dívának tűnt.

Meghan Markle hosszú évek óta azért küzd, hogy igazi hollywoodi húzónévként tekintsenek rá, de ezt sem színésznőként, sem a brit királyi család tagjaként, sem botrányhősnőként nem sikerült elérnie. Ellenben a sógornője, Katalin minden egyes alkalommal leigázza a vörös szőnyeget, amikor filmes eseményen jár. Csütörtök este a Top Gun: Maverick londoni premierjén volt jelenése a cambridge-i hercegi párnak, és a hercegnénél a hollywoodi sztárok sem tűntek nagyobb hollywoodi sztárnak – olvasható a ripost.hu cikkében.

Katalin egy szűk Roland Mouret ruhát viselt, ami mindenhol kiemelte a hibátlan alakját, nem csoda, hogy Tom Cruise is úgy rohangált körülötte, mint egy lelkes kiskutya, amikor a gazdi hazaér.

De nemcsak fantasztikusan nézett ki, de olyan természetesen mozgott a filmes közegben, hogy a magabiztosságától még szexisebbnek tűnt. Megboldogult anyósa, Diana például hiába forgott többet hírességek között, mégis mindig feszültnek és félénknek tűnt. A barátai az elmúlt években meg is erősítették többször is, hogy a walesi hercegné utálta a nagy felhajtásokat, pedig úgy tudta irányítani a médiát, ahogy senki más.

Borítókép: Katalin cambridge-i hercegné, Vilmos cambridge-i herceg felesége (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.