Egy hajszálon múlt Bodrogi Gyula élete, családja előtt is titkolta állapotát

A Semmelweis Egyetem professzora azt parancsolta a színésznek, hogy azonnal induljon el a kórházba. Majd késlekedés nélkül a műtőbe tolták, ahol egy 45 perces életmentő szívműtétet hajtottak végre Bodrogi Gyulán – írja a Ripost.

Forrás: Ripost.hu2022. 05. 19. 11:18
BODROGI Gyula;
Budapest, 2021. szeptember 13. Az idõs Kittenberger Kálmánt alakító Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színmûvész a Kittenberger - Az utolsó vadászat címû film díszbemutatóján az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2021. szeptember 13-án. A vadászati világkiállítás kapcsán készült filmet Tõsér Ádám rendezte, az operatõr Gyõri Márk, a producerek Kovács Zoltán, Lajos Tamás és Vida Joe. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legendás színész napok óta köhögött és levegőt is alig kapott – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Már majdnem tragédia történt, amikor a párja, Angéla unszolására végre segítséget kértek. Bodrogi a családja előtt is titkolta az állapotát, a fiát is csak a sikeres műtét után hívta fel, aki ekkor döbbent rá, hogy majdnem elvesztette az édesapját – tudta meg a Tények.

Föl kellett menni a szívkoszorúérbe, mert nagyon meszes volt. Mészbányát nyitottak a koszorúereim között

– kezdte viccesen Bodrogi Gyula.

Papa felhívott engem, hogy: Szia-szia megműtöttek engem

– emlékezett vissza a színész fia arra, hogyan értesült a műtétről. De azt is ekkor tudta meg, hogy apja már négy napja rosszul volt.

Igazából mivel ő egy borzasztóan jó színész és el tudja játszani – de most nehezen tudta eljátszani –, hogy tulajdonképpen ez egy minimális beavatkozás, semmi probléma nincs. Ezért annyira nem ijedtem meg, de utána lepörgött előttem az, hogy lehetett volna ebből nagy baj is

– nyilatkozta a legendás színész fia, aki hatalmas mosollyal az arcán közölte: Hála a jó Istennek és Merkely Béla professzornak, Bodrogi ismét jól van – olvasható a cikkben.

Borítókép: Bodrogi Gyula (Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.