időjárás 19°C Tiborc , Zsuzsanna 2022. augusztus 11.
logo

Bodrogi Gyulát összetörte Oszter Sándor halálhíre, megtörten nyilatkozott

Forrás: RIPOST
2021.10.30. 20:24 2021.10.30. 23:14
Bodrogi Gyulát összetörte Oszter Sándor halálhíre, megtörten nyilatkozott

Oszter Sándor halálhíre a pályatársait is megrázta. Bodrogi Gyula összeomlott, Nyertes Zsuzsa pedig elsírta magát, amikor megtudta.

Bodrogi Gyulát mélységesen megrázta Oszter Sándor halálhíre. A két Kossuth-díjas színművész évtizedek óta remek barátságot ápolt egymással, hiszen közös szenvedélyük a színjátszás mellett, hogy mindketten vadásztak is - olvasható a Ripost cikkében.

„Nagyon megrázott Sanyi halála, azt hittem, ő örökké élni fog. De úgy látszik Rózsa Sándor sem bír ki mindent, nagy fájdalom ez, olyan fiatal volt még… Ne haragudjon, most nem tudok mit mondani, még nem…” – mondta el a Bors megkeresésére szombaton Bodrogi Gyula.

A lap úgy tudja, a színművész annyira jóban volt Oszterrel, hogy a diósjenői Oszter-birtokon Bodroginak saját vendégszobája volt bordó színű, antik bútorokkal, kilátással az erdőre.

A színész váratlan halála Nyertes Zsuzsát is megrázta, akivel közös színdarabban játszottak, november 5-én álltak volna színpadra ismét.

„Egyszerűen képtelen vagyok felfogni a halálhírét” – mondta elcsukló hangon a Borsnak Nyertes Zsuzsa, aki szombat reggel, a kedvesétől tudta meg a szörnyű hírt. „Jövő héten, november ötödikén játszottuk volna Budapesten Márai Sándor A Kassai polgárok című művét, amiben a feleségét alakítom Sanyinak… Imádtam vele játszani, ő egy olyan ember, aki betölti a teret, mindenkihez volt egy kedves szava, mindig jókedvű volt. Szeretett élni, és tudott is, amit csinált, azt mindig végtelen szenvedéllyel csinálta, szerinte csak úgy érdemes, és igaza is volt... Nemrég találkoztunk, tele volt energiával, élettel…”

Oszter Sándor október 29-én, pénteken hunyt el váratlanul szívinfarktusban.

Borítókép forrása: MTI/Rosta Tibor

Elhunyt Oszter Sándor

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művészt.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.