időjárás 16°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Mindenkit meglepett a Metallica frontemberének vallomása

Forrás: Hirado.hu
2022.05.17. 14:11 2022.05.17. 15:06
Mindenkit meglepett a Metallica frontemberének vallomása

A világjárvány utáni koncertszínpadra való visszatérés mostanában rengeteg érzelmet vált ki a zenészekből, és bár a Metallica az elmúlt években jó párszor azért összecsődítette rajongóit, ez még mindig nem akadályozza meg a zenekart abban, hogy elérzékenyüljenek – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Egy nemrégiben Brazíliában tartott koncert során a banda énekese, James Hetfield a félelmeiről és az önbizalomhiányáról vallott a közönségének:

Meg kell mondjam, nem éreztem magam túl jól, mielőtt kijöttem ide. Kicsit bizonytalannak éreztem magam, mintha egy öregember lennék, aki már nem tud többé játszani. Ezt a baromságot régóta mondogatom magamnak – magyarázta az énekes.

Mint elmondta, erről már a zenekar többi tagjával is beszélt, akik teljes mellszélességgel kiállnak mellette:

Megöleltek, és azt mondták: Hé, ha nem érzed magad jól, mi itt vagyunk. Ez az, ami a világot jelenti nekem.

Ezután a banda tagjai odamentek hozzá, hogy megöleljék Hetfieldet, ami egyértelműen a legkatartikusabb pillanata volt a koncertnek.

Még 2017-ben a Metallica évi ötvenkoncertre csökkentette éves fellépéseinek a számát, amit Hetfield a saját fáradtságával indokolt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: James Hetfield, az amerikai Metallica heavy metal együttes énekes-gitárosa a Rockavaria zenei fesztiválon Münchenben 2015. május 31-én (MTI/EPA/Sven Hoppe)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.