Mátyás 2024. február 24.
logo

Tömeghisztériát okozott Tom Cruise Erzsébet királynő születésnapján

Forrás: Hirado.hu
2022.05.16. 13:23 2022.05.16. 15:53
Tömeghisztériát okozott Tom Cruise Erzsébet királynő születésnapján

A hollywoodi színész is kilátogatott a brit uralkodó jubileumi ünnepségére, de jelenlétével szinte a katasztrófáig fokozta a drámai hangulatot – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Tom Cruise rajongók kisebb tömegével találta magát szembe, amikor vasárnap végigsétált a zsúfolásig telt utcákon, hogy ő is részt vegyen a királynő platina jubileumi ünnepségén Windsorban – írja a Daily Mail.

A Top Gun 59 éves sztárja, lazára vette az öltözködést, próbálva elvegyülni a tömegben, ami az ő esetében szinte lehetetlen küldetés. Amint felismerték az utcán tolongó emberek a színészt, kisebb tömeghisztéria alakult ki.

A rajongók körülvették Cruise-t és egy szempillantás alatt, mindenki az utcán kialakult jelenetet figyelte, a díszes lovasbemutató helyett, amit II. Erzsébet számára rendeztek.

A Mission: Impossible sztárját végül a biztonságiak és rendőrök szoros gyűrűjében sikerült kikísérni a tömegből, aki a kialakult kaotikus helyzetben is mosolygott és integetett a rajongóknak.

A jelenet után, többen megvádolták a színészt azzal, hogy csak a hamarosan érkező Top Gun: Maverick című filmjének akart felhajtást csapni, amivel nem is lett volna gond, ha azt éppen nem a brit uralkodó legnagyobb ünnepén teszi – írja a Híradó.hu.

Bár korábban több lap is arról írt, hogy II. Erzsébet idén nem vesz részt személyesen a születésnapján tartott rendezvényeken, ennek ellenére ott ült a díszpáholyban és a róla készült fotók alapján cseppet sem zavarta, hogy Tom Cruise egy pillanatra elvonta előle a reflektorfényt, sőt láthatóan felhőtlenül érezte magát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Tom Cruise amerikai színész (középen) rajongókkal fényképezkedik a Mission Impossible: Titkos Nemzet című filmjének világpremierje előtt tartott rendezvényen a Bécsi Állami Operaház előtt 2015. július 23-án (MTI/EPA/Herbert Neubauer)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.