Eva Mendes elárulta, milyen szerepben térne vissza a kamerák elé

A színésznő évek óta az anyaszerepére koncentrál, de van olyan film, amire örömmel igent mondana – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 05. 12. 13:10
Eva Mendes from the 2017 cover of SHAPE magazine
Fotó: ©Arthur Belebeau
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eva Mendes utoljára a 2014-es Lost River című filmben szerepelt, és a színésznő friss interjúja szerint egyhamar nem is tér vissza a mozivászonra. 

De a soha ne mondd, hogy soha elvet követi az anyaságnak élő színésznő is, aki a The View című műsorban elárulta, hogy van olyan projekt, amire örömmel igent mondana.

A 48 éves Mendes olyan felkérésre vágyik, ami a gyereknevelési elveibe belefér, így sem erőszakot, sem szexualitást nem vihet vászonra következő mozija.

Tényleg nagyon rövid a listám, amire igent mondanék. Azonban, ha vicces lenne, erőszak és magamutogatás nélkül, akkor belevágnék.

Eva számára izgalmas a gondolat, hogy visszamenjen dolgozni, egyelőre azonban nem érzi azt, hogy mindenáron filmet akarna forgatni, annak különlegesnek kellene lennie. Azt azonban már korábban elárulta, hogy a férjével, Ryal Goslinggal való közös munkán már erősen elgondolkozna, ahogyan a Disney felkéréseire is mindig nyitott – írja a Híradó.hu.

Amikor megszületett Eva Mendes és Ryan Gosling első gyermeke, Esmeralda, a színésznő úgy döntött, számára a legfontosabb szerep az anyaszerep, amikor pedig második lánya, Amada is világra jött, a feladatai megduplázódtak, így végképp háttérbe szorult a filmezés.

Eva, aki sosem bízza dadára csemetéit, már üzletasszonyként éli az életét, saját ruhakollekciói jelentik a fő bevételi forrását, és az elmúlt években rendre kitartott amellett, hogy Hollywood nem tartogat számára jövőt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Eva Mendes (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.