időjárás 24°C Orbán 2022. május 25.
logo

Eva Mendes elárulta, milyen szerepben térne vissza a kamerák elé

Forrás: Hirado.hu
2022.05.12. 13:10 2022.05.12. 14:49
Eva Mendes elárulta, milyen szerepben térne vissza a kamerák elé

A színésznő évek óta az anyaszerepére koncentrál, de van olyan film, amire örömmel igent mondana – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Eva Mendes utoljára a 2014-es Lost River című filmben szerepelt, és a színésznő friss interjúja szerint egyhamar nem is tér vissza a mozivászonra. 

De a soha ne mondd, hogy soha elvet követi az anyaságnak élő színésznő is, aki a The View című műsorban elárulta, hogy van olyan projekt, amire örömmel igent mondana.

Anya lett Eva Mendes

Kislánya született Eva Mendesnek és Ryan Goslingnak – közölte kedden a People.com sztármagazin.

A 48 éves Mendes olyan felkérésre vágyik, ami a gyereknevelési elveibe belefér, így sem erőszakot, sem szexualitást nem vihet vászonra következő mozija.

Tényleg nagyon rövid a listám, amire igent mondanék. Azonban, ha vicces lenne, erőszak és magamutogatás nélkül, akkor belevágnék.

Eva számára izgalmas a gondolat, hogy visszamenjen dolgozni, egyelőre azonban nem érzi azt, hogy mindenáron filmet akarna forgatni, annak különlegesnek kellene lennie. Azt azonban már korábban elárulta, hogy a férjével, Ryal Goslinggal való közös munkán már erősen elgondolkozna, ahogyan a Disney felkéréseire is mindig nyitott – írja a Híradó.hu.

Amikor megszületett Eva Mendes és Ryan Gosling első gyermeke, Esmeralda, a színésznő úgy döntött, számára a legfontosabb szerep az anyaszerep, amikor pedig második lánya, Amada is világra jött, a feladatai megduplázódtak, így végképp háttérbe szorult a filmezés.

Eva, aki sosem bízza dadára csemetéit, már üzletasszonyként éli az életét, saját ruhakollekciói jelentik a fő bevételi forrását, és az elmúlt években rendre kitartott amellett, hogy Hollywood nem tartogat számára jövőt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Eva Mendes (Forrás: Flickr)